.................selamat datang my dear all.................

......Assalamualaikum......

Terima kasih kepada korang yg dtg jenguk2 blog ni.
..

Aku hanya menulis ttg 'Personal Life-hepy + sad' ttg 'photography' dan ttg 'i am B2B', as a M2B n now i am mama.. hehehe.. like! like! like!

Tinggalkan link anda utk aku jejak kembali .

































.:TQ 4 yr supporting & i follow u next:.

.:be my stalker:.

.:klik iklan ni:.

September 12, 2012

Mana nora danish ni!

Assalamualaikum ... all lovely readers ....


Mana Nora Danish ni!....
umpama dia ade depan mate jek.
tp ilang entah ke mana tibe2 ....... kan.?.. ahaaakkkss

Otak sgt kosong ptg2 ni..
tgh belek2 Facebook yg dh lama tak post ape2 yg menarik ...
tibe2 je aku nk post 
.. Mana Nora Danish ni! ..

 


haaa, ni dia! ..
hehehee..
npe la tibe2 aku ingt psl dia ni..
...
bkn sedara
bkn kwn
bkn teman rapat
& paling mustahak!
dia x knl aku pun!

tapi ayat biasanyaa. aku kenal dia laaa......
bkn kenal rapat
tp knl gitu2 je..
sbb dia
aktres comel malaysia...

aku meminati Nora sejak
Sitkom 'Puteri'.
dia chomel
cantik
gebu
putih mulus ...
manja




 Nora aktres yg aku
nk jumpa
nk hug
nk tgk muke dia puas2
nk amik gambo dia byk2
nk berborak dgn dia
dan klu blh nk jd kwn dia

haii la Nora... jom wat fotoshoot  dgn aku nak!!..





alo looo..chumel nye kamo ...
buleh x aku nk jumpa ko nora!..
verangan sudah laa ..haha


well .. akan dtg filem baru Nora Danish dgn Adi Putra ..




insyallah.. citer ni sedap ker tak...
aku nk g tgk jg ..
wlu apa pun kontrovasi nora ni..
aku ttp minat kat dia ..
jd silent fans pun jadik la nora! ..
hehehee



2 comments:

cik mah said...

Btul2...sgt2 comel kan.....suka jgk tgok lakonan nora danish...

bintanghati said...

ye cik mah...klu jumpa rs nk cubit2 pipi dia.. uhuhu

.:Klik la iklan ni ha:.