.................selamat datang my dear all.................

......Assalamualaikum......

Terima kasih kepada korang yg dtg jenguk2 blog ni.
..

Aku hanya menulis ttg 'Personal Life-hepy + sad' ttg 'photography' dan ttg 'i am B2B', as a M2B n now i am mama.. hehehe.. like! like! like!

Tinggalkan link anda utk aku jejak kembali .

































.:TQ 4 yr supporting & i follow u next:.

.:be my stalker:.

.:klik iklan ni:.

September 13, 2012

.. Always leave the office on time ..

Assalamualaikum ...........dear all ....


pepagi nan indah ni aku nk share 1 fakta ..


(cedok kat FB)

memula aku bace pn, terasa gak kat lobang idung sendiri .... miahahaa..
x pasti kebenarannya bpe %...
atau ketipuannya plak bpe % ...
sendiri bace, 
sendiri jwb,
produktivi kerr, kite ni sbnrnye kan annn .. 

tp klu ikut logik sbg manusia biasa.....................betulla juga fakta tu ..





 iyeerr .. keje mmg xkan pnh abiss!!!... 





byk kje yg kite wat kat opis termsk la tidooo...Zzzzz..




akhirnye kite yg stress!!....



Okeh!................................ arini jom kite blk On-time....
 hehee... 



16 comments:

Diyana said...

ye.. mmg kena balik on time..
bukan dia bayar lebih pun klu kerja lebih masa...
opis kedekut, xde OT

bintanghati said...

hehe..
klu ikutkan mmg gitu la patutnye..
kje spi bile pun x kan pnh abis..
tp klu kje pun dh melambak, x sampai ati kdg2 nk blk..
kdg2 kite fikir, abiskan arini , esok dh lega skit ... huhuh..

Diyana said...

tup2 esok dtg yg laen plak....
uwaa~

bintanghati said...

hahha.. biasa la diaya ..
ari2 dtg yg lain.. mmg stress..
nk ilang stress kdg2 Zzzz jap 5 mnt.. hehehe.

eh wak... kite nk post komen kat kad kawen tu, tp x leh lak.. npe ntah

Diyana said...

eh, kenape xboleh komen?
ce refresh ke... log out the masuk balik ke...
hehe

bintanghati said...

Please choose a profile ..
dia hnye tulis mcm tu ha..
kat opis ni ha, bkn sume leh bukak pun..
so, ade benda kite x nmpk utk di klik ..

Diyana said...

connection problem laa tu kot....
xpe2...
ada ape2 nak tanya ke??

bintanghati said...

tnye tu x la..
psl kad kawen tu pun kite under progress..
mulanya nk wat bentuk kete, sbb kite knl dia melalui club kete.. tp x jd.. sbb kos..
kecewa rs.. tp xpe la.. dptla kurangkn bajet. hihi..
itu je nk komen pun diyana..

Diyana said...

owh...
2 laa.. ape2 hal skrg sume nak kna pikir bajet nya dulu...
sob2

bintanghati said...

huhu..
kite mcm blk lewat jek .. arghh ..!!

Diyana said...

sabar... sabar...
byk keje ke??

bintanghati said...

.. haha .. kje byk tp mcm mls je nk wat... hahha
dh ngadap blog ni tau2 jela..
fail yg ade pun wat x nmpk..

Diyana said...

siap kan keje cepat.. kang xbalik plak.. huhu

Kakzakie said...

Kakak setiap hari keluar office sepuluh minit sebelum waktu balik sebab tak suka jem. Tapi kakak datang awal setengah jam sebab nak selesa kalau pepagi mulakan kerja...

bintanghati said...

yana: kje mmg xpnh siap... hehe..
esok je sambung..

kakzakie:kak, mmg org dh berkahwin wajib blk kje on time ... hehe..
time bujang2 ni buleh lg la wat2 lepak kat opis ...

oh no!!.. x lama lg sy akan melalui blk kje on time ..huhu

bintanghati said...

tq ye kakzakie sudi singgah.. kite dh folow akk..

.:Klik la iklan ni ha:.