.................selamat datang my dear all.................

......Assalamualaikum......

Terima kasih kepada korang yg dtg jenguk2 blog ni.
..

Aku hanya menulis ttg 'Personal Life-hepy + sad' ttg 'photography' dan ttg 'i am B2B', as a M2B n now i am mama.. hehehe.. like! like! like!

Tinggalkan link anda utk aku jejak kembali .

































.:TQ 4 yr supporting & i follow u next:.

.:be my stalker:.

.:klik iklan ni:.

October 31, 2014

BLOGGER AREA MEGA GIVEAWAY

Sticky Post Until 31 October 2014. Please scroll down for the latest entry.TQ ye

Assalamualaikum semua & salam sejahtera hendaknya  :)


hihi.. dah lama x berjalan ke blog lain, terjumpa la plak giveaway ni... terdetik ati nk try & harap2 bertuah ler badan yg sdg ber2 ni kan...hihihih.... gilaa kau! xnk try..hahaha .. hadiah dah la melambak2..best2 lak tu hadiah sponser bg.. nilai plak...aduhhh haiiii... gelap gulita rs tgk RM2540 tu.. ni klu la dpt cash, aku dh get ready dh utk bli iphone 6.... hihihihihhii ....
                        .... jom JOIN reramai .... :) .... gigihnya la pas ni aku nk like button..hihih..
usaha tangga kejayaan kan!..



Alhamdulillah akhirnya Blogger Area melalui fasa kedua di mana kami menganjurkan Blogger Area Mega Give Away buat pertama kalinya dan ditaja oleh 61 orang blogger & online shop yang owesome! 61 beb.. bukannya sikit, banyak tuu. Maka Husein rasa ini adalah giveaway yang wajib bagi korang yang bergelar blogger kerana hadiah yang ditawarkan sangat banyak. Give Away ini akan berlangsung selama sebulan bermula pada 1 Oktober sehingga 31 Oktober 2014.

GA ini akan di publish secara serantak oleh semua Admin Blogger Area iaitu Tuan BloggerArea, Azlan Strider, Husein Rider, Nisa Ahmad dan Cik Itah.

Klik SINI untuk lihat senarai hadiah yang ditawarkan untuk para pemenang yang bertuah.


Syarat untuk join ;
1. Buat satu entri bertajuk "Blogger Area Mega Give Away"
2. Copy banner diatas, pastekan ke dalam entri blog dan backlink ke page ini.

Cara copy gambar :
Klik kanan - Save Image as - simpan dekat mana-mana folder korang dan upload dalam entri
atau
Klik kanan - copy image location - upload from url
3. Publish dan paste url entri korang dalam ruangan komen entri ini.
4. Follow Blog Para Sponsor [Wajib]
5. Like Fan Page Sponsor [Wajib] 

6. Follow Twitter Sponsor [Wajib] (dikecualikan bagi yang tiada akaun Twitter)

Moshi Kawai Shop

7. Follow Instagram Sponsor [Wajib] (dikecualikan bagi yang tiada akaun Instagram)

Kyra Hizrina

8. Follow Blog Sponsor [Optional]

Azlan Strider , Ixbarr Abdullah , Khir Khalid , Kyra Hizrina , Ae Noyou.
9. Like Fan Page Sponsor [Optional]

10. Follow Instagram Sponsor [Optional] (dikecualikan bagi yang tiada akaun Instagram)

@papabloggerdotmy@shamieraosment , @fatiha_zainal , @moshikawaiishop_ , @rexylla_blogshop , @farame_ , @misjarimanis , @khalidkyle , @nisablogwriter , @sueashalya , @thehayati , @farhanaramlan , @rubyismail2 , @nzayaniz .


Nota* Mohon semua peserta untuk jujur dan ikut semua syarat giveaway ya. Mana-mana peserta yang didapati tidak mengikut syarat-syarat yang diberikan akan ditolak penyertaannya serta merta. Sebarang pertanyaan boleh hubungi Husein di Facebook atau emel: husenmail@gmail.com.

Nota* Syarat untuk follow/like/add akaun Facebook/Twitter/Instagram adalah dikecualikan bagi anda yang tidak mempunyai akaun tersebut. Bagi yang ada, sila berlaku jujur. Terima kasih.

GiveAway ini dijayakan oleh : Tuan BloggerArea, Azlan Strider, Husein Rider, Hassan Mutalib, Nisa Ahmad, E-Zati Sofea, Cik Itah

19 comments:

Cik Itah said...

salam. terima kasih join :)

semoga berjaya :)

bintang hati said...

tq reply ye cik itah.. hihi..

Vee Sandi said...

done follow back ( 149 ) ... good luck ya .

Husein Rider said...

tq join GA ni. Good Luck

Karya Mahirah said...

dear bintang hati..

bintang hati said...

thanks korang ats ucapan.. vee sandi, husein Rider & Karya Mahirah .. hrp2 gitu la..hihi..

Khir Khalid said...

Assalam.. singgah sini balas kunjungan. Saya follew sini juga ye.. t kasih.. Salam ukhwah.. :)

SYAFIQAH RUSLI said...

time kasih follow and join...gudluck tauuu

fatiha zainal said...

TQ join.. Good Luck yer :)

Lynn Munir said...

Done follow back. Moga berjaya ya.

Khai♥Rin : anies said...

ALL THE BEST YA!

Khai♥Rin : anies said...

#158

bintang hati said...

thanks uolls khir khalid,syafiqah,fatiha,lynn, khairin.. sbb support me..hihihi..
wish good luck jg pd semua yg join GA ni ..

timm bill said...

gud luck! timm pun join jugak..hehe..

dalila said...

singgah dr segmen yg sama..gud luck ;)))

http://mammadanish.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

Kyra Hizrina said...

salam singgah ye..

hehe goodluck !

http://kyralovelious.blogspot.com/2014/10/selesai-sudehh-kuliahhhhh.html

siti zawiah said...

singgah dari giveaway yg sama,..jemput singgah di blog Za pulak.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
Blogger Area Mega Giveaway(30oct)
GA by mamanizacom (10 Nov)

Alongxp said...

Hi, tahniah kerana berjaya...

.:Klik la iklan ni ha:.