.................selamat datang my dear all.................

......Assalamualaikum......

Terima kasih kepada korang yg dtg jenguk2 blog ni.
..

Aku hanya menulis ttg 'Personal Life-hepy + sad' ttg 'photography' dan ttg 'i am B2B', as a M2B n now i am mama.. hehehe.. like! like! like!

Tinggalkan link anda utk aku jejak kembali .

































.:TQ 4 yr supporting & i follow u next:.

.:be my stalker:.

.:klik iklan ni:.

December 1, 2014

Maafkan aku, andai kerap terasa hati !

Assalamualaikum.........

Maaf pd kalian, aku bnr2 minta maaf..
mungkin tiada apa yg ingin aku sampaikan...
cuma ucapan kata2 biasa..

dh 5 bln usia kandungan ke-2 aku ni...
alhamdulillah sentiasa diberikan kekuatan diri...
kwn kate, aku x nmpk lemah longlai mcm ibu mengandung lain...
aku nmpk kuat pd zahirnya.. bertuah! kate kwn2.
tp batinku x sekuat itu...
muke je nmpk garang, tp aku sbnrnya kerap terasa, kuat sentap dgn mereka atas alasan sekecil zarah sekali pun..
muke garang tu la, topeng sebnrnya... hahaha..
tp x mengapa, aku positif, mereka x fhm..
dan aku tau mereka pn x tau aku terasa, mungkin sbb topeng td....hihhihi...

aku biarkan saja..
moga cpt dan segera perasaan ini berlalu pergi jauh...


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ms laki aku nk anta aku g kje td pun, dh mengalir je air mate ni, smbil pangkukan ank aku Putra.
on the way ke opis asyik peluk cium je Putra.....
dh seminggu Putra duk rumah dgn aku, arini Putra nk kne anta ke rumah puchong, mertua jaga..
ms nk cium laki, laki aku tnya,...aii npe nangis?... agaknya ms cium tgn tu air mate kne kat tgn dia..
dia tnyaaaa, lgi gedik plak air mata ni keluar... x mampo nk ckp daa..
aku cume jwb, ye laa, nk anta Putra umah mak kan?.. laki aku fhm la tuu.. sambil peluk cium Putra byk kali...... hai la hati.... rindu mama kat Putra x pernah padam sayang..
sbb tu la mama ni nmpk garang! org xkan tau..



0 comments:

.:Klik la iklan ni ha:.