.................selamat datang my dear all.................

......Assalamualaikum......

Terima kasih kepada korang yg dtg jenguk2 blog ni.
..

Aku hanya menulis ttg 'Personal Life-hepy + sad' ttg 'photography' dan ttg 'i am B2B', as a M2B n now i am mama.. hehehe.. like! like! like!

Tinggalkan link anda utk aku jejak kembali .

































.:TQ 4 yr supporting & i follow u next:.

.:be my stalker:.

.:klik iklan ni:.

December 8, 2014

ohhh Miss V!

Assalamualaikum....

rsanya awl sungguh aku rs Miss V aku ni sakit2...
sakit teramat sgt2...
dkt seminggu dh aku rs sengal2, sakit, perit kat bawah ni, rs mcm tulang ni merekah...
nk bangun sakit, nk beralih tmpt pn sakit apatah lgi nk mengatur jalan..
dh mcm ketam plak aku jln...hahhaa..

ms pregnant 1st dlu, rsnya dh trimester 3 bru la rs sakit mcm ni..
kwn2 ckp, biasanya baby ke-2 ni besar dr yg pertama..
ade yg kate, normal...ade yg ckp baby membesar...
sblum2 ni aku jln laju je...
kali ni x leh laju dh, kne brek brek je jalan...

bygkan laki aku suh amikkn brg pn, aku xnk beralih sbb takut dgn rs sakit...
mula la membebel kata aku mls..........ok fine! pasni jgn wat aku ngandung lg!..huh!






0 comments:

.:Klik la iklan ni ha:.