.................selamat datang my dear all.................

......Assalamualaikum......

Terima kasih kepada korang yg dtg jenguk2 blog ni.
..

Aku hanya menulis ttg 'Personal Life-hepy + sad' ttg 'photography' dan ttg 'i am B2B', as a M2B n now i am mama.. hehehe.. like! like! like!

Tinggalkan link anda utk aku jejak kembali .

































.:TQ 4 yr supporting & i follow u next:.

.:be my stalker:.

.:klik iklan ni:.

October 2, 2014

YES! 2nd Pregnancy ... weeeee



Assalamualaikum........

ok! dr tajuk ke gambar, korang dh tau kan aku nk citer ape! hah!..
ni la yg sekian beberapa bln yg ditunggu2 oleh laki aku... ank ke-2... weeeeee.. alhamdulillah ..:) syukur....................................
             Tp tidakla sgt menjadi penantian SUPER EXCITED bg aku....wahh! npe?
sbb
sbb
sbb........ bkn xnk, tp aku rs takot n Fobia ms bersalin kan ank pertama Putra Iman Zahran.. jgn risau naa! aku x nk cite pn psl fobia tu...biarla jg kenang-kenangan abadi je..

dr seawal 3 bln slps aku bersalinkan Putra, laki aku dh ckp n usik2 nk ank ke-2 pulakk...Fengsannn!
but alhamdulillah Allah maha mendengar keluhan hambanya dan Allah tahu saat bile hambanya bersedia utk pikul 2nd tanggungjawab sbg ibubapa... hihihi..

............................ sbbnya bile laki aku buka cite Putra kne ade adik cpt..mesti aku sangkal habis2.....
  "kot ye pn, tgu la Putra tu pandai jalan dlu syg oi... kang boyot awl2 ssh la sy yg mmg x larat nnt kan"... tu la alasan yg selalu aku beri...
              Tp laki aku nk cpt, sbb faktor umo aku yg dh 33 now!... tu mmg aku akui laaa.. huhuhuhu

alhamdulillah sgt2... mcm aku ckp td, Allah tahu saat bile hambaNYA bersedia..
Genap Setahun umo Putra, aku tau, aku pregnant dh 2 bln... dan bile aku tau je mcm aku pregnant, Putra mmg dah pandai jalan daaa pn... seawal 11 bulan lg Putra dh pndai jalan.. mmg dia cpt jalan........... rmi yg kate gitu.....

4.11.2014 nnt next checkup putra.... aku ingtkan nk pegi date yg sama utk aku checkup for the 1st time for 2nd pregnancy ni.. sng sekali harung je... dh siap2 ckp kat laki aku yg date tu aku nk booking dia utk checkup kami ber3..hihihi... ermm, dia ok je, sbb dia yg lbh gumbiraaaaa...haahaha....
......tp doktor klinik swasta dh bekalkan aku dgn asid folic ms g checkup perut samada aku pregnant ke x aritu ........ .. till next entry... wait ya !..






5 comments:

❤Kamsiah❤ said...

tahniah..semoga segalanya dipermudahkan
follow sini & isi tabung nuff

UmiAmsyarAmmar said...

hamboih..tahniah ye cik bintang hati... blog yg tolong jawab ek.. diva sgt. ;))

meazrynn said...

tahniah cik bin..

belom sempat tengok pic baby putra..dah ada brita gembira yg baru.. :)

bintang hati said...

tq kak kamsiah...hihi..

umiamsyarammar :oke ape!.. diva sgt aku kan.. ko ni, aku x war2kan lg secara rasmi kat FB laa.. sbb aku x sedia nk share pape kat fb psl 2nd pregnant ni..hihi.. bru je 2 bln lbh kot.. nnt dh sedia nk ckp, mesti aku up ape2 post kot yg berkaitan psl aku pregnant ni..oke! aku diva!..hahaha

azrynn : .. tq rynn.hhihi.. ok la 1 ari nnt cik bin share la pic2 putra ye, akn dilaksnkn sementra mood menulis ni ade.. hihi..

eila fazdli said...

ermm best nyer...tahniah yerk akak..doakan tuk eila jgk erk....

.:Klik la iklan ni ha:.