.................selamat datang my dear all.................

......Assalamualaikum......

Terima kasih kepada korang yg dtg jenguk2 blog ni.
..

Aku hanya menulis ttg 'Personal Life-hepy + sad' ttg 'photography' dan ttg 'i am B2B', as a M2B n now i am mama.. hehehe.. like! like! like!

Tinggalkan link anda utk aku jejak kembali .

































.:TQ 4 yr supporting & i follow u next:.

.:be my stalker:.

.:klik iklan ni:.

September 9, 2012

Wedding ring utk 'budak jahat'

Assalamualaikum .... all readers & B2B ..

Akhirnya, dpt juga cincin yg sesuai utk budak jahat ms nikah nnt. ..heehe ..
katanya, dia pn nk juga cincin .. haha..
Sbnrnya, cincin tu aku dh cari ms puasa lg....
sgt ssh nk cari cincin lelaki ni..
mcm2 kedai aku dh servey, tp still x puas ati..
aku servey2 pun kat the mines..

last2 jumpa jg yg berkenan kat 'crystal for living' ni kat the mines..
disebbkan ms tu x ready lg nk beli..just servey2 je..
aku hnya ckp kat budak jahat, klu la ade rezki kite..
cincin tu xkan kemana, ttp jg kite yg dpt beli..

so, arini dh terbukti, rezki nk bli cincin tu utk kami..alhamdulillahh..
istimewanya cincin ni designnya x byk ..
nasib2 je klu yg kite suke tu, ade saiz..
so, x rmi yg pakai utk design yang sama..
tu yg budak jahat teruja nk cincin tu .
dan sblm aku bli cincin ni, dah lama aku dok berkira2 nk juga cincin ni utk budak jahat ..
aku suke tgk dia pki..

msk je kedai tu, amoi tu mmg dh knl kite org..
dia yg serve kite org ms tu..
amoi tu siap tnya lg...x jumpa ke tmpt lain?..
aku hnya jwb, mmg x cari pun tmpat lain slps kedai tu ..
bkn ape, mcm xde ms nk cari ms tu..
so, aku hnya target kedai amoi ni je..


 HEHE .. X LEH TGK SUME.. tgk sipi2 je ye..
aku pn xla berkire sgt, sbb aku mmg dh ready nk bli ..so trs je bli cincin ni..
hurm... hampir complete hantaran utk dia .. hehe



nota:
nnt dh tawen ..kite bg tgk the real wedding ring ni eh.. 
(mn tau blh jd inspirasi B2B yg lain)
kite nye ring pn budak jahat x bli agi..
ngeeeee ;)

2 comments:

Syazlina Khairuddin said...

cantik beg kertas utk cincin nie..mesti lega kan satu hal dh setel..hehe

p/s: best bce cerita2 b2b kamuu =)

bintanghati said...

ye la ina, setel la 1 hal kan..
tengkiu sudi bcae cite kite.
sonok nk kongsi sbnrnye..
hehe

.:Klik la iklan ni ha:.